U kom formatu biste voleli da se igra Uprasing 2010?

Bilo bi lepo kada bi napisali zasto ste glasali bas za tu odredjenu opciju. Hvala unapred na kooperaciji. :hell:

Glasah za 3. opciju, tj. volio bih da imate malo jači AC. Ne mora biti restriktivan kao Agramov ili Slovenski, nego da bude nešto kao što je Vidov AC.
Ili barem da bude ETC AC, kao što je navedeno za 2. opciju.

ETC, ali ne od prosle godine, nego ovaj novi koji se radi trenutno…

Nešto dosta restriktivno, na 2500 bodova.

Ja nisam glasovao za nijednu opciju jer vjerojatno neću igrati.Od mene samo jedan savjet da ako ciljate na to da dođe što više ljudi napravite bilokoji format samo da je različit od ostalih turnira u bližoj okolici.Dakle nešto između Zagreba,Slavonskog Broda,Beograda,Ljubljane

ETC za mene. Malo za promjenu…dopuštaju se jako jake vojske (što je bliže mentalitetu Srbije/Vojvodine), a i dalje postoje neka ograničenja da se baš sve ne izmakne kontroli. To mi se čini kao opcija koja će najlakše proć kod organizatora.

Nesto novo, restriktivno a zabavno.
2500 bodova meni godi.

Nova ETC.

Ja sam malo razmisljao da bi bilo (bar meni) jebenica turnir od 2250 ili cak 2500 bodova na kojemu su zabranjeni lord choice-ovi… Znaci nema prenabrijanih lordova koji su kadri sami polomit neku jacu jedinicu ili master magova koji silje magije na okolo da to nije normalno…
E onda bi bilo taktiziranja sa jedinicama u kojima su samo laksa kategorija fajtera koji malo podizu fighting ability same jedinice, a magija bi bila u granicama normale…

Jedino neznam jel to izvedivo jer sam vec zaboravio princip funkcioniranja nekih vojski (dakle jel neka vojska MORA imat nekog iz lord slota)…

Vampiri moraju imati lorda zbog same vojske (raspadanje vojske), Beastovi i Orcovi također. Elfovima i Dwarfovima je najlakše bez lordova.

Vampirima nije hića ne uzet Lord jer i Wight King može biti general, u kombinaciji s 3 vampira, jako opasna stvar.

Svaka vojska ima svoje nedostatke bez Lorda, pitanje je samo tko moze, a tko ne moze kompetitivno bez njega.

TK bez lord choicea nemogu uopce igrati, bilo koja vojska koja igra sa normalnom psihologijom je u jako velikom nedostatku (recimo igras protiv bilo koje fear causing vojske, i na Ld8 ces pasti skoro svaki treci fear test)

Vampiri i bez lorda mogu biti vrlo kompetitivni, vidi recimo rezultate turnira u Beogradu.

Demonima takoionako ne treba lord da budu uber (niti jedan demon osim Zivka na areni nije imao greater demona, jel?), oni time nisu uopce pogodjeni.

x

Slazem se s tobom, dodao bi da sve Big4 vojske ne moraju imati lorda da bi bile jake i kompetitivne… Saurus heroji na coldbloodedu sa 0/1+ ASvom mogu sasvim solidno vodit vojske.
Cak i Khorne heroj na juggeru u mortal vojsci nije cica-maca…

Time 1999 pomalo i nije najsretnije rjesenje, osim ako nema dobre scenarije koji bi iznivelirali te razlike…

Ali opet, to je velika promjena u odnosu na ustaljene 2250 vojske… Nije to Bogom dana brojka koju se vise ne mora mijenjati.

Ma najbolje je reći da mi vjerujemo u Novosadsku kreativnost.

Zapravo nije toliko ni važno što će se igrati jer obično biva da se ne sjećamo što je uopće bilo u podno Petrovaradina. Samo da je bilo dobro.

Posto zivim podno Petrovaradinske ulice mozda ti mogu pomoc :tonguy:

Odabrao sam 2. Tako je najjednostavnije i ostavlja vremena organizatorima za brinuti se o bitnim stvarima…

[size=65]…npr. kako natjerati Zvjerka da vrati na neku temu u kojoj vidim razliku između ikonice novog i starog posta…[/size]

Takodjer 2. izbor, pogotovo sad kad su DE vratili u “B” kategoriju.
Imati 250 bodova vise od Laneta - priceless

Razlika je u boji, blijedo crvene na bijelo su nove, blijedo sive na bijelo su stare teme. Pobogu kako ne vidis tu suptilnost nijansi?!? :confused:

Također br. 2,ove godine je bilo odlično i ne vidim zašto to sad mjenjati,a plus to nema vam ovdje previše ETC turnira tako da vam je to garant da će vam doć i naši i slovenski,a vjerovatno i mađarski reprezentativci da okušaju svoje liste na nekom legitimnom turniru.

Samo uzput da pitam jel i vama svima ekran bjel ovdje ili samo mene komp jebe?Ako se samo radi o Toporovoj kreativnosti onda i ja i Hell smily,koji inače najbolje izgleda u ovom okruženju,to prihvaćamo,u protivnom bole me oči i tražit ću knjigu žalbi ako potraje.