Parovi 1. runda!

[size=150][b]1. Bolkovac Franjo (HE) vs. Šulentić Tomislav (WoC)

  1. Živko Ivan (WoC) vs. Brkić-Tot Marinko (HE)

  2. Zovak Tomislav (Dwa) vs. Tadić Višen (OK)

  3. Najman Filip (Ska) vs. Valentić Bojan (HE)

  4. Lukić Marko (BoC) vs. Anić Lovro (VC)

  5. Tuđman Marin (WoC) vs. Pavešić Siniša (VC)

  6. Haddad Marko (O&G) vs. Marović Velimir (WoC)

  7. Gorupec Mislav (Bret) vs. Pranjić Slaven (WoC)[/b][/size]

Eto, želje zlogukog Pezanta se nisu ostvarile. Randomizer je htio, čak zahtijevao, da svi dijele patnju WoC protivnika osim njih samih i 3 sretna stola.

Možda će istom Pezantu biti drago čuti da je jedan od njih.

Ali bez brige, čisto sumnjam da će itko proći kroz ovaj turnir neokaljan kaosom. Šanse da se to dogodi su astronomski male.

Kome uspije, dobije svekoliko tapšanje po ramenu, a možda i cugu-dvije!

Važna napomena:

Topic je možda sticky, ali ne i zaključan. Bomb away!
:hell:

Bilo kako bilo, kladim se da će barem jedan WoC biti na podiju. srsly

…a Srebrnu Bosnu sačuvaše vjerom, franjevačka braća i dušom i tijelom…

Ja sam zadovoljan sa protvnikom…nisam pročitao BoC knjigu još i nisam odigrao partiju 1:1 od Arene, ali ono…kul. Bar će bit brzo gotovo, kako got i neću morat zvat Razona za pravila jer ih Lukinjo zna.

Modesty off:

IM GONNA WIN, IM GONNA WIN :woohoo: :woohoo: :clap: :woohoo: :woohoo:

YEEEEESSSSSSSSSS, Neću biti zadnji HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA…And the winner is…youtube.com/watch?v=otCpCn0l4Wo

Modesty on:
Uf druže, zapuho sam se… :blush:

Počeo mi je Person of interest, moram ić gledat, sutra ću komentirat ostale.

Jaaaoo… Marinko.

Predvidjam u 1. rundi natjecanje u moj klinac bolje podriguje od tvog, 2. rundi tko radi bolju kasicu, 3. ciji klinac krace spava itd.

Seriously … jebemu m… i banneru of the world dragon i frostheartu i tko zna cemu. E da, ASFu. :chaos:

:pala:

…Čuvali te, Bosno, usamljeni vuci
Slavio ih narod, zvali se hajduci…

Glave bu te došla 'Ajdučija Jezda Vojgora i Žreca mu Mjegora :butch:

Link ti je odličan, Lovro. Odmah sam ostavio da svira.

Krenimo redom…

Prvi stol: Ovdije ću staviti 2x čisto zato kaj uvijek igram protiv zabavljača (i u najvećem broju slučajeva pogodim), a pošto se to nije desilo zadnjih nekoliko partija…ovo je ko kad na testu zaokružiš sve odgovore pod B, 1/3 ili 1/4 ćeš zdrmat. S obzirom na zadnjih nekoliko promašaj, mislim da je vrijeme za poraz…možeš ti to Sranjo :rock:

BTW, ova prognoza zaslužuje koeficijent bar 1,05, tako da ak ju pogodim molim lijepo…

Stol dva: Stavit ćemo X čisto zato kaj se pretite da ćete objavit liste prije početka, pa će Živko imat uvid u Marinkovu listu, inače je ovo dvojka ko kuća. Baš mi žao, htio sam da ga spegla samo tako. :cry:

Stol tri: Ovo mi je jedan od dva najzanimljivija stola, bar ovak na prvu. Imam osjećaj da će Valsimot doć sa najvećom gunlinčinom ikad, a Viško sa najvećom zabavom ikad, što obično puno lakše igra protiv gun linova i starova, neg da recimo vojska kojoj protivnik ne odgovara dođe sa istim takvim set up-om.

Pošto ipak ne znamo sa čim ko dolazi i pogađamo…stavimo 1 ovdije.

Stol 4: Najzanimljiviji stol prve runde…old school rivalstvo koje me vraća u djetinstvo i konstantno iste vojske u Arkadiji…Bojanovi WL i SM protiv Najmanovih 840 boar boysa + još 320 drugih stvari.
Čak sam tempted da svoju partiju odkantam i odem gledat ovo…prognoza X

Stol 5: Više nisam tempted…2 ko kuća

Stol 6: Ove mi je partije sa druge strane najžalije…zbog Zvijerkovog vjerovatnog organizacijskog skraćivanja partije, ovo zlo će dobit laki bod, dva, tri…ovdje vam je software zakazao…ali eto oprošteno mu je…najvećim djelom jer je opraštanje ljudski, a manjim zato što je meni dao beastmene…eto, mir, mir, mir do neba.

No to nas naravno neće spriječiti da ovdije zafitiljimo jednu dvojku bez razmišljanja…ipak igramo na jedan promašaj…a i da ne igramo, spremni smo tu popljugat bragging rights.

Stol 7: Službeno najnezanimljiviji fight prve runde…likovi igraju doma svaki tjedan 30 puta, dajte to zarotirajte malo…dajet Kexa Tuđmanu :butch:

Prognoza X.

Stol 8: Čupo dolazi na ovaj turnir sa ovim stavom “…e prijatelju, želim samo doći sa woc napokon i iskoristiti ih u potpunosti i uništit svakoga ko igra protiv mene”. Mićko dolazi na ovaj turnir sa ovim stavom “…znaći sports ne utječe na bodove, ali ćete ipak dodjeljivat nagradu?”.

Svaka guzica dođe na wc tako da i bosanska…srce mi se slama…reći ćemo 2. :buuhuu:

Eto to je to od mene. Šta reći na kraju osim činjenice da na turniru igraju najbolji 99% vas ne bi zaslužilo bit tu, dok ja bi. (No smilie)

Vidimo se u subotu.

Razone ne zaboravi GG please.

:pivo:

Zanimljiva prognoza od Lovre.
Pod zanimljiva ustvari mislim totalni promasaj.

Cim dodjem doma poslije posla stavljam full army liste. Lovro, mozes onda uzet papir i olovku u ruku i ponovno napraviti predvidjanja! Ima svakakvih. I bas mi je zao sto nema Fluff power scenarija, 4 liste iskacu od okolice i to drasticno!
Naime, Micina ima 20 po Šacu, Lukiceva i Visenova su tu negdje a Bojanova je toliko nekonvencionalna da nema tog kompa koji bi ju mogao ocijeniti! :car:

Svi uzdahnuše u čuđenju!
:panika:

kobili se nadao

Ajd da vidimo…

Stol 1: 9:11
Stol 2: 13:7
Stol 3: 17:3
Stol 4: 12:8
Stol 5: 13:7
Stol 6: 8:12
Stol 7: 15:5
Stol 8: 8:12

Lol, dupli frosti. Ovu listu zovem Ledo.

Ne kuzim helebarda i giant blade? Btw. Koji k rade te krune i svi ti annoited ovoga onoga. Ima vise White Liona nego u Kralju lavova i Moja Afrika skupa.

Glupi orlovi ce me opet shebat vec vidim… mrzim ih.

Bit ce jebeno tesko izvuc se iz ovog govna sa mojim trenutnim pristupom turniru => sasuo u kutiju figure, di mi je metar… :zid:

Btw. Lovro tko ti je sastavljao listu? Da smo u skoli optuzio bi te da si prepidivao od Rokindje ili Razona.

Predobra je za zabavljaca tvog kova.

Valsimot ima vise firepowera od Amera u Pustinjskoj oluji.

Za romanticare turnira proglasavam Tudjmana i Boldya. S tim da prvi nema srece pa ce popusit knightove, a drugi je silovatelj srece i vjerojatno ce bit u prva tri makar mu lista izgleda ko da je iz WDa.

I see your pristup, and I raise you da do sad nisam bio siguran koju sam listu uopće predao, koliko sam se sa njom bavio prije i nakon slanja…btw, figure još nisu kod mene.

To je copy/paste opća lista VC-a, nakon šac-a nije mi se uopće dalo razmišljat o ovome compu…uzeo sam dve stvari koje rade da ne budem zadnji i utrošio ravno sat vremena na njih…najviše vremena me Razon nagovarao da uzmem lancove na vitezove. :laughing: Da vam ne treba igrač ne bi došao igrati ni da sam mogao.

O goody, goody…vidim da ću ipak stić pogledat partiju na stolu br 4. :laughing:

[size=200]JEBOTE LED[/size]

Sada sam skužio. WTF? Kaj je ovo, DŽingis-Kan ??? :shit: :shit: :shit: