Decki, od preseljenja mi ne radi “remember me”, odnosno stalno se moram rucno uloginavat.
Cookies problem cini se.
Decki, od preseljenja mi ne radi “remember me”, odnosno stalno se moram rucno uloginavat.
Cookies problem cini se.
Takodjer, isti problem.
a daj reci, ako bi se moglo na stari ulaz staviti automatski redirect na ovaj novi?
Ma sve je to divno i super radi…
…ali ko će to sve platiti??? :hell:
Pa Udruga :tonguy: :w00t:
A udrugu čine članovi…
:dwarf: dakle takuine na sunce!
Ma super, raja nikad zadovoljna!
@St1v i Razon - ljenjivci jedni, moraju ukucavati login stalno!
Evo podesio sam cookie, bili su na staru domenu vezani (ono ne, pardoncek) hehe, provjerite da li to radi sada. Ako ne - tough!
@Lane - A DA UPDEJTAS BOOKMARKS NA NOVU ADRESU!!! JEEZ!
Koji sve prohtjevi!
@Lieshout - ajd, samo da si mi ti napokon zadovljan
Ima li jos zelja, cestitaka i pozdrava?!
Ne mogu sad provjerit, ali za nekih pola sata javim jel ok :dwarf:
Moze od bek strit bojsa bilosto… tak su mi slatki
Jebemu Zvijerko, sada je General Error izvrsio desant na Agram forum. Dvaput vec danas. Kud si ga odavde tjero :chaos:
Evo da te bar ja podržim-ja sam ti ful zadovoljan forum je super i svaka ti čast na trudu!
Ali znaš kako narod kaže: “Rđavome k… i dlaka smeta.” :hell:
Sad druga stvar je što nisam informatičar pa i nisam baš kompetentan za te tehničke stvari.Te neke sitnice ti mene puno ne tangiraju.Samo nek sve radi i da đenerala errora nema na vidiku.
MUAHAHAHAHAHAHA!!!
Vidje stari djeneral da nema ovdje vise sale pa juris na Agramov forum :dwarf:
Objasnite mu fino svoje propise :rtfm: pa neka vas pusti na miru, ili otjerajte ga kakvim spellom :wizz: , uzvratite casnom borbom :pala: ili jednostavno ga kaznite po kratkom postupku :ukor:
Kunem se da Topor sluzbeno ne stoji iza ovih potresnih dogadjaja koji su pogodili drugi forum :hell:
da da… istina,
ali danas ti je nesto steko forum isto. Kakav delete cookies, kaj je to… tko to zna? Pekar i sljasticari? Kakvi kolacici? to nije podrska dostojna nivoa uglednih korisnika kakvi obitavaju na ovom forumu :butch:
… službeno ne
Upravo tako, i takodjer jos dodajem da tvrdnje o nekakvom postojanju militantnog krila Topora koji rusi okolo forume su najobicnije insinuacije, neistine i lazi.
Somebody call for an exterminator? :butch:
[size=70](moliću starce koji imaju asocijacije na rečenicu da ne dižu glas, a admine za sniper ili nuke smajli)[/size]
Ej, pa odličan rank.
‘militanto krilo Topora’ :chaos:
hehehehe, prejako :hell:
Ej, pa odličan rank.
‘militanto krilo Topora’ :chaos:
To mozda da uvedemo na slijedecem prosirenju. Mislim da bi trebalo vrbovati ovo nekadasnje totalno bijesno, a sad samo na izvoru lane jer samo ti totalno pobjesnjeli mogu biti militantno krilo :dwarf:
hm, gle, nitko me jos nista nije pitao… a kako militantna krila uvijek mogu ici udercover i sjedit na dva stolca, lako sam u upravnim odborima Agrama i Topora… ono… spija ko “balkanski spijun”
Ma samo se obrij i biti ćeš ko Mata Hari. :mrgreen:
P.S.
Da li je netko vidio I.Ž. obrijanog i preživio da priča o tome?