Interes za sudjelovanje u kampanji?

@Zvijerko i ja već neko vrijeme igramo Zone Mortalis kampanju. Imamo jedan gang slobodan (Escher), ima li netko zainteresiran da nam se priključi? Potrebna je samo dobra volja doći do Samobora :slight_smile:

Evo samo da ja nadodam kako su nam na raspolaganju sve 4 do sada izašle Gang War knjige te Badzone Delta-7 dodatne ploče pa je količina scenarija i alternative za Zone Mortalis poprilična.
Ako netko želi moj Escher gang je free, a što se tiče gear set up-a uglavnom je postavljen defaultni na modelima iz core Rulebook-a, no nismo zadrti WYSIWYG igrači pa se može kreirati gang po želji iz svega što je Escherima na raspolaganju bez obzira da li mini ima tu opremu.

Evo riješena je i ova dilema.
Kampanja se nastavlja dalje, a Fazan preuzima Escher Gang.

Opet ako se netko zeli uključiti dapače samo osigurajte si gang. Boxevi nisu skupi, sve što vam treba je u boxu gang-a, čak metar i kocke imamo viška.

1000 credits je limit za kreiranje liste. Važe pravila za kreiranje house liste koja su objavljena u Gang Wars 1,2,3 i 4 knjigama.

Ako se još netko želi pridružiti sa Goliath ili još jednom Escher ekipom onda pravila iz osnovnog Rulebook-a za te gangove ne vrijede u ovoj kampanji nego se referenca uzima iz Gang War 1.

Također napominjem da je oficijalni tool za prijavu ganga na Yaktribe-u.
Kampanja se zove “Zone Mortalis” i tu prijavljujete gang.

Napomena: Gang “The Girlz” koji je na popisu više nije aktualan!

Sretno svima! :slight_smile: