@Zvijerko i ja već neko vrijeme igramo Zone Mortalis kampanju. Imamo jedan gang slobodan (Escher), ima li netko zainteresiran da nam se priključi? Potrebna je samo dobra volja doći do Samobora
Evo samo da ja nadodam kako su nam na raspolaganju sve 4 do sada izašle Gang War knjige te Badzone Delta-7 dodatne ploče pa je količina scenarija i alternative za Zone Mortalis poprilična.
Ako netko želi moj Escher gang je free, a što se tiče gear set up-a uglavnom je postavljen defaultni na modelima iz core Rulebook-a, no nismo zadrti WYSIWYG igrači pa se može kreirati gang po želji iz svega što je Escherima na raspolaganju bez obzira da li mini ima tu opremu.
Evo riješena je i ova dilema.
Kampanja se nastavlja dalje, a Fazan preuzima Escher Gang.
Opet ako se netko zeli uključiti dapače samo osigurajte si gang. Boxevi nisu skupi, sve što vam treba je u boxu gang-a, čak metar i kocke imamo viška.
1000 credits je limit za kreiranje liste. Važe pravila za kreiranje house liste koja su objavljena u Gang Wars 1,2,3 i 4 knjigama.
Ako se još netko želi pridružiti sa Goliath ili još jednom Escher ekipom onda pravila iz osnovnog Rulebook-a za te gangove ne vrijede u ovoj kampanji nego se referenca uzima iz Gang War 1.
Također napominjem da je oficijalni tool za prijavu ganga na Yaktribe-u.
Kampanja se zove “Zone Mortalis” i tu prijavljujete gang.
Napomena: Gang “The Girlz” koji je na popisu više nije aktualan!
Sretno svima!