Dobrodošlica i pravila foruma

Dobrodošli na službeni forum Udruge Topor! Ovaj forum služi za sve službene i neslužbene obavijesti i diskusije vezane za rad udruge i aktivnosti njenih članova.

Molimo Vas da se pridržavate niže navedenih pravila ponašanja:

 1. Zabranjeno je izazivanje svađa, te vrijeđanje, klevetanje, ogovaranje i sl. (bilo korisnika ovog foruma ili fizičkih i pravnih osoba koje nisu korisnici),

 2. Teme koje otvarate ili tekstovi Vaših odgovora na teme moraju biti u granicama dobrog ukusa i u skladu sa važećim zakonima Republike Hrvatske,

 3. Zabranjene su poruke ili teme kojima se širi mržnja (na rasnoj, ideološkoj, vjerskoj i sl. osnovama)!

 4. Zabranjeno je oponašanje drugih korisnika (preko istih ili sličnih avatara, potpisa, i sl), te višestruki accounti.

 5. Zabranjeno je ponovno pokretanje zaključanih ili obrisanih tema. Ako se ne slažete sa zaključavanjem pojedinih tema pošaljite PM s obrazloženjem nekom od moderatora podforuma na kojem se tema nalazi odnosno administratora ukoliko je temu zakljucao administrator.
  Javne prepirke sa moderatorima ili administratorima nisu dopuštene!

 6. Bilo kakvo lažno linkanje, kao i promocija raznih referrala (oglasi, Bitefight i sl.) smatra se malicioznom aktivnošću te podlijeze sankcijama (uključivo bann bez upozorenja). Linkovi na igre tipa Bitefight dopuštene su ISKLJUČIVO u signaturama korisnika.

 7. Najave turnira i sličnih aktivnosti prijateljskih klubova i udruga iz tuzemstva i inozemstva poželjne su i dobrodošle!

 8. Zabranjeno je korištenje uvredljivih, diskirminirajućih te općenito neukusnih avatara.

 9. Zabranjeno je pisanje cijelih postova sa uključenim “caps lock” jer to u internetskoj komunikaciji označava vikanje.

 10. Iako je korištenje emotikona (smileya) poželjno, nije poželjno pisanje postova koji se sastoje isključivo od emotikona (pogotovo ako je riječ o većem broju identičnih emotikona).

 11. Političke rasprave bilo koje vrste nisu dozvoljene na ovom forumu.

Hvala Vam na pridržavanju ovih pravila, želimo Vam ugodno surfanje.

“Topor”